2017. augusztus 21., hétfő - Hajna, Sámuel
Regisztráció | Belépek  
Címlap   Közélet   Katedra   Kultúra   Gazdaság   Sport   Életmód   Lélek   112   Bosszantó   NézőpontNaptárÁlláshirdetésFelajánlomNagyjainkKonyha

Közélet

Társulási ülés és projektzáró

KanizsaHír Közéleti Portál @ 2011.05.13. 11:34

Társulási tanácsülést és projektzárót tartottak csütörtökön a Kistérségi Szolgáltató Központban.

A Kistérségi Társulás ülésén tájékoztató hangzott el a 2011—2012. éves helyközi személyszállítási menetrendek változtatásának tervezetéről. Személyi döntés is született, a Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa a TEFA Bizottság döntését elfogadva, a TEFA Bizottság elnökének Pavlicz Lajost, Murakeresztúr polgármesterét választotta meg.

A Kistérségi Szociális Programiroda kialakítása projektzáró rendezvényt is csütörtökön tartotta a társulás. A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása 2010-ben sikeresen pályázott a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében szociális alapszolgáltatások fejlesztésére kiírt pályázaton. Ennek alapján 16 milliós támogatást kapott. A pályázat fő célkitűzése kistérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenységének bővítése, melyhez szükséges volt az infrastruktúrális fejlesztés megvalósítása is. Az összességében 23 milliós beruházás keretében az épület felújítása mellett parkoló épült, akadálymentesítést valósítottak meg.

Cimkék: társulás


A kommentelést lezártuk.

Lap tetejére